Sliten av å krangle med sinnamann

Da ble jeg utsatt for nok flere anklagelser fra min ex. Ikveld fikk jeg melding om hvorfor jeg ikke involverte han i konfirmasjonen til dattera mi.

Involvere? Hva skal jeg involvere ham i? Han som nektet å betale halve utgifter til konfirmasjonsundervisningen, som avviste regninger på tannregulering, som ikke har betalt ei krone for barna sine på et helt år!!!!!!!!Jeg syns jeg er høflig som invitere både han og heile familien hans til fest.

Men selvfølgelig er han misfornøyd med det. Han sier grunnen til at han ikke betaler for barna er fordi alt han har bidratt med og som jeg har fått i årenes løp , som jeg har nytt godt av!!!!! 😳😳😳😳

Gud hjelpe meg, hvordan kan et menneske i det hele tatt resonnere frem til noe sånt for å rettferdiggjør sine handlinger????

Mulig jeg er dum, men jeg forstår ikke tankemåten.

En annen historie er at min datter sendte melding forut for vinterferien og fortalte vi skulle til London. Exen min svarte ikke på meldingen hennes. Datteren min traff ham og spurte hvorfor han ikke svarte. Hva skulle han svare? Spurte han. I det minste et OK, foreslo dattera mi. Og gjett hva han sa ?????

"Du svarer av og til ikke på mine meldinger, så hvorfor skulle jeg svare på din melding?"😳😳😳😳

Hva får en voksen mann på 50 år til å svare ei ung jente slik???

Er det bare jeg som synes dette er helt bak mål? Eller er det andre der ute som også syns dette er typisk narsissistiske trekk?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

shuilinglee

shuilinglee

43, Bodø

Jeg er en kvinne som har levd halve livet med vold på nært hold. Den som utøvde vold mot meg og mine barn var den som sto oss nærmest. Men det som til slutt sviktet oss mest og såret oss dypest, var alle de i famiien som visste, men ikke gjorde noe for å stoppe det.

Kategorier

Arkiv

hits